- Nem lesz iPhone 19
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt7981
tag
válasz
Kezdő vagyok #84628 üzenetére
Nekem van/volt mindkettő. Szerintem attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Ugye az összes ipad 4:3 arányú, míg az androidos tabletek 16:9 vagy 16:10.
Tehát ha sokat filmeznél/youtubeoznál, akkor kizárólag android szerintem. Ezenkívül ha számít az ár, akkor szintén android. Nem csak a készülékár miatt, hanem ipadra ugye mindent meg kell venni, míg androidra léteznek egyéb lehetőségek is. Ráadásul rengeteg olyan program van, ami androidra ingyenes vagy reklámos, míg ipadra fizetős.Az ipad előnye viszont, hogy hardveresen sokkal erősebb, később avul el, a szoftver is sokkal tovább támogatott, gyorsan és rendszeresen megjönnek a frissítések. A programok minősége is jobb, látszik, hogy foglalkoznak a táblagépre való optimalizálással, nem csak a telefonos verziót nagyítják fel, mint az androidnál.
Amúgy azzal vitatkoznék, hogy az ipadek lényegesen drágábbak lennének, ha a szintjén lévő androidossal hasonlítod össze, akkor kb egy árban vannak. (A friss ipad air 4 ugyanúgy 200-250, mint a galaxy tab s7. Ipad pro ugyanúgy 300-350 mint az s7 plus)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest