Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Tablet vásárlásán gondolkozom, és ezt a két típust néztem ki:
- Samsung S5e
- Huawei Mediapad M5 10 LiteA kettő közül melyik lehet az ajánlottabb, illetve melyiknél mi számít kedvező árnak új, garanciális gép esetén?
Mindkettő elegendő wifis verzióban, SIM kártyát nem tervezek bele.
Ezen kívül azon is rágódom, hogy nem érdemesebb-e iPad-et venni manapság? Több helyen olvastam már, hogy az alkalmazások megjelenítése jobban optimalizált, mint az Android-os gépek esetén. Ezen túlmenően az utóbbi időben többször belefutottam abba a problémába, hogy bizonyos munkámhoz kapcsolódó speciális alkalmazások a mobilos világban kizárólag iOS-re léteznek, Android-ra (még) nem. (mindezt úgy mondom, hogy alapvetően nem szeretem az apple-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest