- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Akkor ez is kilőve
Nem hiszem el, hogy nincs egy rendes gép... Mármint, ne kelljen már ilyen apróságokon szívni, hogy pl. nincs market, nincs gps (bár ez nem apróság), amikor rá pár hónapra meg már csak ilyen modelleket lehet kapni, ami így eleve kellemetlen, ráadásul ezeket a modelleket alig lehet majd eladni, vagy nagyon nyomott áron -> erre mondtam, hogy azért sokallom én azt a 60k körül összeget is. Na jó, azért nem lehet ezt így előre megjósolni, hogy mik lesznek, de hát, ez várható.
Első hsz-t nem frissíted esetleg az elhangzott új modellekkel? Új Archosok, netsurfer (vagy mi az), meg nem tudom, mik voltak még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- További aktív témák...
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem hiszem el, hogy nincs egy rendes gép... Mármint, ne kelljen már ilyen apróságokon szívni, hogy pl. nincs market, nincs gps (bár ez nem apróság), amikor rá pár hónapra meg már csak ilyen modelleket lehet kapni, ami így eleve kellemetlen, ráadásul ezeket a modelleket alig lehet majd eladni, vagy nagyon nyomott áron -> erre mondtam, hogy azért sokallom én azt a 60k körül összeget is. Na jó, azért nem lehet ezt így előre megjósolni, hogy mik lesznek, de hát, ez várható.
Dr.NX