Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Akkor ez is kilőve
Nem hiszem el, hogy nincs egy rendes gép... Mármint, ne kelljen már ilyen apróságokon szívni, hogy pl. nincs market, nincs gps (bár ez nem apróság), amikor rá pár hónapra meg már csak ilyen modelleket lehet kapni, ami így eleve kellemetlen, ráadásul ezeket a modelleket alig lehet majd eladni, vagy nagyon nyomott áron -> erre mondtam, hogy azért sokallom én azt a 60k körül összeget is. Na jó, azért nem lehet ezt így előre megjósolni, hogy mik lesznek, de hát, ez várható.
Első hsz-t nem frissíted esetleg az elhangzott új modellekkel? Új Archosok, netsurfer (vagy mi az), meg nem tudom, mik voltak még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Senki sem töröl ennél jobban
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem hiszem el, hogy nincs egy rendes gép... Mármint, ne kelljen már ilyen apróságokon szívni, hogy pl. nincs market, nincs gps (bár ez nem apróság), amikor rá pár hónapra meg már csak ilyen modelleket lehet kapni, ami így eleve kellemetlen, ráadásul ezeket a modelleket alig lehet majd eladni, vagy nagyon nyomott áron -> erre mondtam, hogy azért sokallom én azt a 60k körül összeget is. Na jó, azért nem lehet ezt így előre megjósolni, hogy mik lesznek, de hát, ez várható.
Dr.NX