Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wazemaki

újonc

Üdv!
    Egy másik topicban nagyjából leírtam a történetemet az Asus me572c -vel, sajnos nem reagált a segítségkérésemre senki, és oda már nem tudok írni, pontosan emiatt. És habár a jelen kérdésem szempontjából már az nem annyira releváns, mégis visszatérnék rá. A sztori ott folytatódik, hogy végül azóta visszaküldtük, kiderült garanciális a dolog, javítani nem lehet, cserélni nem tudják, gondolom mert egyszerűen nincs. Ezért hát gyakorlatilag visszakapom a pénzem(megoljuk, mindegy).
    Ott tartok, hogy most, hogy meg tudnék venni egy komolyabb tabletet, egyszerűen nem lehet találni. Vagyis már találtam, az Asus személyében, dehát azóta kifutott, kész, és egyszerűen nincs sehol.
    Azt pedig már nem hiszem el, hogy már végignéztem millió olcsóbbathu-t meg még egyszer annyi webshopot, és nincs hasonló gép. Nemhogy ennyiért, egyáltalán nincs.
    Esetleg nem tudtok egy helyet, ahol akár a pince legmélyén, a Trabant felnik közé becsúszva még talán fellelhető egy MemoPad 7? Illetve ha tényleg reménytelen a helyzet, keresnék hasonló paraméterekkel rendelkező tabletet, igaz, már sokmindent átnéztem, de több szem többet lát.
    Ami elvárásom lenne, nagyjából a fentebbi vas szintje (mert miért is kellene lejjebb adnom az igényt, ha már a más hülyesége miatt kényszerülök még egyszer választásra??)

- ~50.000Ft (oké, engedek 60ezerig.. de az Asus-t 48.000-ért vettem........)
    - 2GB RAM
    - fullHD 7" kijelző
    - min. ~1.5GHZ 4 mag
    - masszív, elegáns, minőségi megjelenés...

Köszönöm a segítséget!

--wmaki

Új hozzászólás Aktív témák