- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
wazemaki
újonc
Üdv!
Egy másik topicban nagyjából leírtam a történetemet az Asus me572c -vel, sajnos nem reagált a segítségkérésemre senki, és oda már nem tudok írni, pontosan emiatt. És habár a jelen kérdésem szempontjából már az nem annyira releváns, mégis visszatérnék rá. A sztori ott folytatódik, hogy végül azóta visszaküldtük, kiderült garanciális a dolog, javítani nem lehet, cserélni nem tudják, gondolom mert egyszerűen nincs. Ezért hát gyakorlatilag visszakapom a pénzem(megoljuk, mindegy).
Ott tartok, hogy most, hogy meg tudnék venni egy komolyabb tabletet, egyszerűen nem lehet találni. Vagyis már találtam, az Asus személyében, dehát azóta kifutott, kész, és egyszerűen nincs sehol.
Azt pedig már nem hiszem el, hogy már végignéztem millió olcsóbbathu-t meg még egyszer annyi webshopot, és nincs hasonló gép. Nemhogy ennyiért, egyáltalán nincs.
Esetleg nem tudtok egy helyet, ahol akár a pince legmélyén, a Trabant felnik közé becsúszva még talán fellelhető egy MemoPad 7? Illetve ha tényleg reménytelen a helyzet, keresnék hasonló paraméterekkel rendelkező tabletet, igaz, már sokmindent átnéztem, de több szem többet lát.
Ami elvárásom lenne, nagyjából a fentebbi vas szintje (mert miért is kellene lejjebb adnom az igényt, ha már a más hülyesége miatt kényszerülök még egyszer választásra??)- ~50.000Ft (oké, engedek 60ezerig.. de az Asus-t 48.000-ért vettem........)
- 2GB RAM
- fullHD 7" kijelző
- min. ~1.5GHZ 4 mag
- masszív, elegáns, minőségi megjelenés...Köszönöm a segítséget!
--wmaki
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Háztartási gépek
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 10
- Notebook hibák
- HP notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest