Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Feltenném asszonykám kérdését mert én ebben a témában nem vagyok járatos! Kérlek segítsetek neki dönteni, vagy legalább érvelni! Köszi!
"
Tabletet szeretnék venni, de nem tudom, hogy milyen felelne meg nekem…
Amire használnám: Sokat fogok utazni az elkövetkező időben, és emiatt fontos lenne az, hogy viszonylag hosszú üzemideje legyen. Szeretném navigációs eszköznek is használni, fotózni (tárolni azokat), filmet nézni rajta (tárolni…), Office alkalmazásokat használni rajta (dolgoznom is kell majd…) és sokat fogok olvasni, szóval olyan kijelző kellene, ami nem öli meg egy perc alatt a szemet. Mit ajánlatok, milyen árkategóriában nézelődjek és milyen OPrendszerűt? Az android nem a kedvenc oprendszerem, de lehet, hogy tabletet abban lenne érdemes nézni? Valamint tudok e rajta használni adatcserére külső vinyót, és vagy pendrive ot!?
Köszi előre is…
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest