-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Feltenném asszonykám kérdését mert én ebben a témában nem vagyok járatos! Kérlek segítsetek neki dönteni, vagy legalább érvelni! Köszi!
"
Tabletet szeretnék venni, de nem tudom, hogy milyen felelne meg nekem…
Amire használnám: Sokat fogok utazni az elkövetkező időben, és emiatt fontos lenne az, hogy viszonylag hosszú üzemideje legyen. Szeretném navigációs eszköznek is használni, fotózni (tárolni azokat), filmet nézni rajta (tárolni…), Office alkalmazásokat használni rajta (dolgoznom is kell majd…) és sokat fogok olvasni, szóval olyan kijelző kellene, ami nem öli meg egy perc alatt a szemet. Mit ajánlatok, milyen árkategóriában nézelődjek és milyen OPrendszerűt? Az android nem a kedvenc oprendszerem, de lehet, hogy tabletet abban lenne érdemes nézni? Valamint tudok e rajta használni adatcserére külső vinyót, és vagy pendrive ot!?
Köszi előre is…
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő