-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Feltenném asszonykám kérdését mert én ebben a témában nem vagyok járatos! Kérlek segítsetek neki dönteni, vagy legalább érvelni! Köszi!
"
Tabletet szeretnék venni, de nem tudom, hogy milyen felelne meg nekem…
Amire használnám: Sokat fogok utazni az elkövetkező időben, és emiatt fontos lenne az, hogy viszonylag hosszú üzemideje legyen. Szeretném navigációs eszköznek is használni, fotózni (tárolni azokat), filmet nézni rajta (tárolni…), Office alkalmazásokat használni rajta (dolgoznom is kell majd…) és sokat fogok olvasni, szóval olyan kijelző kellene, ami nem öli meg egy perc alatt a szemet. Mit ajánlatok, milyen árkategóriában nézelődjek és milyen OPrendszerűt? Az android nem a kedvenc oprendszerem, de lehet, hogy tabletet abban lenne érdemes nézni? Valamint tudok e rajta használni adatcserére külső vinyót, és vagy pendrive ot!?
Köszi előre is…
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest