- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
szaki04 #65684 üzenetére
Nekem is van 4:3-mas és 16:9-es tabletem is, nekem is a 16:9-esé nagyobb felbontású (1280x800), még is jobban szeretem a 4:3-mast (1024x768). Ahogyan PC-hez is jobban szeretem még mindig a hagyományos 4:3-mas 19"-os LCD monitorokat. Tableten is valahogy nekem kényelmesebb a kockább formátum, mint a tégla... persze szélesvásznú videóknál nyerőbb a 16:9, de normál használatnál a 4:3 nyer nálam.
Az 1GB ramra én is csak addig esküdtem, amíg nem lett 2GB ramos tabletem. Hálás tud lenni a dupla annyi ram, 2GB-n már szinte sosincs reload, viszont sokszor van úgy, hogy már csak 1GB a szabad ram, vagy az alá megy. Nagyon sokszor. Ilyenkor az 1GB-s tabletem már "swapol" és újratöltögeti a dolgokat.
2GB-n meg már mindig megy azonnal, bármit hozok vissza korábban nyitott alkalmazást vagy weblapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest