Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! A kislányomnak szeretnék egy tabletet vásárolni (tavaly óta halogatom, de most már nem tudom megkerülni a dolgot - a lányom ultimátumot nyújtott be: vagy tablet vagy egy mobil. Mobilt még nem akarok venni neki, korainak érzem, de egy játékra alkalmas kis méretű gép már más tészta, azt a kisebb testvérei is használni tudják. Már hallom is a veszekedést, hogy kié lesz ez első racing.
). Én egy 7" vagy maximum 8"-es megjelenítő méretben gondolkodom. Ebből van az ASUS-tól, Samsungtól kezdve olyan választék, hogy teljesen összezavarodtam. Túl nagy a kínálat és én meg nem értek a témához, nem akarok olyanba belefeccölni több tízezret, ami nem alkalmas arra, amire én szánom. Az a biztos, hogy maradnék az ASUS, Samsung vonalon. Ezekben bízom, mert voltak már tőlük készülékeim, és nem bántam meg a választásaimat. Tehát: 7"-8" inch-es kijelzőméret legyen; szeretnék legalább 2GB RAM-ot, ha lehet (persze ha az ajánlott készülék 1GB-val is kiválóan eldöcög, akkor hallgatok rátok); a háttértár 8-16GB legalább, SD-kártya bővítési lehetőség (ugye a játékok erre lennének telepítve); lehet használt is, de jobban preferálom az új vételt (a garancia miatt); ahogy írtam játékra kéne (pl.: Leo's Fortune, Mini Motor Racing, Angry Birds, Contre Jour, és ezekhez hasonló 6-7 éves gyerekeknek való játékok - a Dead Walking stílusú játékok így kilőve
), és olykor én magam neteznék rajta; a szín nem számít, CPU magszám... hmmm... nem tudom, hogy mennyire számít - ha több, akkor jobb teljesítményt várhatok tőle?; ha netán 3G vagy LTE képes lenne, akkor a mennyországban érezném magam - tudom, belelóg a bilibe a kezem; és max. 50k-t szánnék rá plusz 2-3k, ha kell. Amit én magam kinéztem az az ASUS MeMoPad 7 (ME572C), ASUS MeMoPad 8 (ME181CX), a Samsungtól a Tab 3 8"-cal és a Tab 4 7"-tel szemezek. Mit gondoltok? Minden segítő szándékú hozzászólást szívesen fogadok. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest