Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Esetleg még az ASUS MeMO Pad 8-on (ME181CX) is érdemes elgondolkodni, az eMAG-on most akciós.
(#60656) ClioRS
Nem pont ugyanazt írtam én is, hogy túl van árazva?
Nagyon sokan úgy indultak neki (köztük én is), hogy ez egy nagy vicc, aztán némi használat után kiderült, hogy mégsem annyira sz_r. Én mondjuk az LTE-s/2GB RAM-os változatot próbáltam, de nem gondlom, hogy jelentősen rosszabb lenne a 1,5GB-os Wi-Fi only. S Pen-nel 60 ezer forintért nagyon jó vétel lehetne, de erre a szintre úgysem fog soha lemenni.
Amúgy meg PLS panel van benne, nem TN (a TFT-ből a legtöbben helytelenül egyből arra asszociálnak).(#60658) Xeon7
Mindkettő.
Két nagy különbség van köztük: az egyikben AMOLED panel van, a másik meg vízálló. Eldöntöd melyik a fontosabb és az alapján döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen alaplapot vegyek?
- OpenWRT topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest