Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
nézelődök itt vmi komolyabb, gyors tabletet.. nem ijedek meg a kínai modellektől sem, egy Pipo-m már van és szuperül működik, de nem én használom - úgyhogy most magamnak néztem ki egyet: [link]
Ez egy 2G RAM-os, 3G/LTE képes, 8-magos motyó, ránéznétek esetleg ? Vannak tapasztalatok erről, hogy pörögnek, úgy értem, mennyire gyorsak a mindennapi használatban ?
A Pipo egy M9 Pro 3G modell, 4 mag Rockchip, 2G RAM, stb, de nem egy sebességbajnok.. (és nem AnTuTu-ra gondolok itt, hanem amúgy). Bár a RileyROM féle firmware-el egész jó.
Lett egy Galaxy S4-em (céges), na az pikkpakk.. szívesen látnám viszont azt a sebességet - hacsak nem még többet - egy tabletben, kérdés, hogy a linkelt modelltől elvárható-e ez kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest