Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
Sziasztok! Egy barátom hozott egy tabletet , amit a 11 éves kislánya sikeresen lezárt és nem tud belépni. Túl sok minta rajzolás lépjen be Google fiókjával. Így indul az android. Nem fogadja el az email címét sem és a jelszavát sem valamiért. Webes felületen be tud lépni. Gondoltam egy master reset segít majd, de nem tudom hogyan lépjek be. Általában hangerő le fel vagy együtt a kettő és bekapcsoló gomb szokott lenni. Ritkán a próbálkozásokra megjelenik egy fekvő android robot nyitott ajtóval és benne egy piros felkiáltójel. De még erre sem jöttem rá hogyan jön elő. Szinte semmit nem tudunk a gépről, mert a fiától kapta aki Torontóban lakik és ott kapta egy USAGC nevü hivataltól. Amire rájöttem hogy egy rockpad d8 nevü tablet [link] De sem a gyártóját sem manualt nem találok hozzá. valószínűnek tartom, hogy az android sérült mert indítás után sok hiba üzenetet is kiír. Van 5letetek hogyan és milyen romot tudnák feltölteni rá, vagy esetleg hogyan lehet resetelni a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest