Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • andrisms

    aktív tag

    válasz tjb007 #48857 üzenetére

    Köszönöm a választ!

    Így akkor a TF701T és SlateBook x2 táblák maradtak, illetve a T100. Kijelzőnél -nekem- 10"-on elég a fullHD, nagyon nem vágyok többre. Fényerőben mi a különbség a kettő közt, azt esetleg tudod? Akku tényleg majdnem ugyanolyan mindkettőben? Mert Asusnál 14 órákat olvasok dokkolóval, HP-nál pedig 9-10 óra alatti eredmények jönnek, szintén dokkolóval.(notebookcheck.net, engadget.com)

    A HP és az Asus közt 40e Ft árdifferencia van (HP: 110e, Asus: 150e), még így is megéri a felárat(kijelző felbontást figyelmen kívül hagyva)?

    XE500 ma kiesett, rendkívül igénytelen műanyagból építkezik, emellett a dokkoló minősége sem az igazi, lötyög benne a tábla. TF810c és Acer akkor a proci miatt esik ki.

    Marad még a T100, ami elvileg már Bay Trail-T platformos, ez érdekes ajánlat lehet, 136e Ft-ba kerül a 64GB+500GB-os változat. Elvileg 10 óra körüli üzemidőt írnak. Mennyire kényelmes 10"-on windowst kezelni hosszabb távon? Ma nyomkodtam egy T100-at, de nyilván 5 perc alatt nem szűrtem le a dolgot.

    Így a 3 táblára esetleg kaphatnék pro és kontra érveket? Nem szeretném elkapkodni, elszórni sem a pénzt, a legjobb ár/értékű ajánlatú gépet szeretném megvenni.

    1-2 évre tervezek vele, nagyrészt internet, néha film, skype lenne, esetleg ritkán szövegszerkesztés, játék nem nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák