Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoRT2195
tag
Hello Mindenki!
Nemrégiben vettem egy Prestigio Multipad 7.0 Ultra + tabletet és lenne pár kérdésem ezzel a kis kütyüvel kapcsolatban.
1. A tablet képernyője miért villog? Nem mindig csinálja, de nagyon sokszor van ez így. Megnyomom a kikapcsológombot egyszer (ugye így kerül alvó módba ha jól tudom, vagyis billentyűzárra teszem) és kb. ilyen 0.1 másodpercre bevillan a képernyő. Épp, hogy észre lehet venni, de nagyon bosszantó tud lenni amikor szem előtt van és ott villog. Ez miért van?
2. Van valami mód a masina felgyorsítására? Elég lassú kis gépezet ez, még a Sony Xperia Tipomon is jobban mennek a játékok. Persze tudom ilyen árért nem kell csodát várni, de azért jó lenne, ha kicsit fel lehetne gyorsítani. Lehetséges ez?
3. Az akkumulátor időtartamát meglehet növelni? Borzasztóan kevés ideig bírja a gép, 2 óra használat után már le is merül (de lehet sokat mondtam ezzel az idővel). Van valami program, vagy valami módszer, amivel valamivel hosszabb ideig képes bekapcsolva maradni?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Az biztos, hogy többet nem veszek ilyen olcsó kütyüket... lehet, hogy olcsó és "hű de király, egy tablet", de semmit nem ér. Inkább megveszek tripla áron valamit, de azt legalább tudom majd használni rendesen. Nem vártam sokat ettől a tabtól, de azért ennél jóval többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Horgász topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az biztos, hogy többet nem veszek ilyen olcsó kütyüket... lehet, hogy olcsó és "hű de király, egy tablet", de semmit nem ér. Inkább megveszek tripla áron valamit, de azt legalább tudom majd használni rendesen. Nem vártam sokat ettől a tabtól, de azért ennél jóval többet.
Dr.NX