- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoRT2195
tag
Hello Mindenki!
Nemrégiben vettem egy Prestigio Multipad 7.0 Ultra + tabletet és lenne pár kérdésem ezzel a kis kütyüvel kapcsolatban.
1. A tablet képernyője miért villog? Nem mindig csinálja, de nagyon sokszor van ez így. Megnyomom a kikapcsológombot egyszer (ugye így kerül alvó módba ha jól tudom, vagyis billentyűzárra teszem) és kb. ilyen 0.1 másodpercre bevillan a képernyő. Épp, hogy észre lehet venni, de nagyon bosszantó tud lenni amikor szem előtt van és ott villog. Ez miért van?
2. Van valami mód a masina felgyorsítására? Elég lassú kis gépezet ez, még a Sony Xperia Tipomon is jobban mennek a játékok. Persze tudom ilyen árért nem kell csodát várni, de azért jó lenne, ha kicsit fel lehetne gyorsítani. Lehetséges ez?
3. Az akkumulátor időtartamát meglehet növelni? Borzasztóan kevés ideig bírja a gép, 2 óra használat után már le is merül (de lehet sokat mondtam ezzel az idővel). Van valami program, vagy valami módszer, amivel valamivel hosszabb ideig képes bekapcsolva maradni?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Az biztos, hogy többet nem veszek ilyen olcsó kütyüket... lehet, hogy olcsó és "hű de király, egy tablet", de semmit nem ér. Inkább megveszek tripla áron valamit, de azt legalább tudom majd használni rendesen. Nem vártam sokat ettől a tabtól, de azért ennél jóval többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő