- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoRT2195
tag
válasz
z0d1AK #47218 üzenetére
Nem erről beszélek. Amikor már lezártam és leraktam az asztalra, mert jelenleg nem akarom használni, akkor ott el kezd villogni. Néha percenként villan, néha csak 10 percenként, de nagyon idegesítő. Fel is akartam venni telefonnal, hogy mire gondolok pontosan, de olyan parányi időre villan be, hogy a videofelvételen nem is látszódik.
-
MoRT2195
tag
Hello Mindenki!
Nemrégiben vettem egy Prestigio Multipad 7.0 Ultra + tabletet és lenne pár kérdésem ezzel a kis kütyüvel kapcsolatban.
1. A tablet képernyője miért villog? Nem mindig csinálja, de nagyon sokszor van ez így. Megnyomom a kikapcsológombot egyszer (ugye így kerül alvó módba ha jól tudom, vagyis billentyűzárra teszem) és kb. ilyen 0.1 másodpercre bevillan a képernyő. Épp, hogy észre lehet venni, de nagyon bosszantó tud lenni amikor szem előtt van és ott villog. Ez miért van?
2. Van valami mód a masina felgyorsítására? Elég lassú kis gépezet ez, még a Sony Xperia Tipomon is jobban mennek a játékok. Persze tudom ilyen árért nem kell csodát várni, de azért jó lenne, ha kicsit fel lehetne gyorsítani. Lehetséges ez?
3. Az akkumulátor időtartamát meglehet növelni? Borzasztóan kevés ideig bírja a gép, 2 óra használat után már le is merül (de lehet sokat mondtam ezzel az idővel). Van valami program, vagy valami módszer, amivel valamivel hosszabb ideig képes bekapcsolva maradni?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
Az biztos, hogy többet nem veszek ilyen olcsó kütyüket... lehet, hogy olcsó és "hű de király, egy tablet", de semmit nem ér. Inkább megveszek tripla áron valamit, de azt legalább tudom majd használni rendesen. Nem vártam sokat ettől a tabtól, de azért ennél jóval többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asztalos klub
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest