- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcika80
tag
Hali én két tabletes oldalt ismerek ahonnan lehet rendelni, kérdezni siránkozni stb
http://easternsolutions.hu/
Speedshop.hu ---- ők elég rendesek, azonnal válaszolnak a leveledre. sok választék van, és frissítik az oldalukat.
egy tabletnél szerintem a tudást, és az aksit kel nézni, a többi nem igen fontos, "szerintem", Én is úgy választottam most egy tabletet, hogy elötte alaposan átrágtam magam a dolgokon, ezért is vettem magamnak egy pipo s1 tabletet, a többit meg majd megmondom hogy milyen, mert fogok róla tesztvideót készíteni majd!
amennyit tudok róla 2 magos processzor, 1600mhz és négymagos gpuval rendelkezik. a 7" meg szinte teljesen elég. A többit meg majd holnap vagy/után videón megmutatom nektek tesztes videóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-roller topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone-t használók OFF topikja
- LEGO klub
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest