Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtbsrác
senior tag
Temetőőr: hát azt se tudtuk hogy van-e benne garipapír addig amíg ki nem bontottuk. Volt benne vmi külhoni nyelvü garilap. Azt lepecsételték aláírták blokkot mellétették. Ha bajvan vele vigyen vissza. Amúgy nemvettem észre sesol semmi bevilágítést. Nekem jól össze van rakva.
gabe_ : köszöntem. Vki próbálta másik stickel és mi a tapasztalata vele?
DPS vagy PENNY-s tabbal amivel ment is.stmiklosi: van hozzá OTG kábel, majd kimérem hogy átvan-e kötve.
Viszont feltettem a ketyerére egy usb host progit ami megmutatja hogy mit tettek rá a gépre. Ott rendesen látja mit is biggyesztettem rá csak épp cseszi kezelni. Mikor rarakom a gépre a csatlakozási hangot csak félig játsza le. Ha pendrive-ot teszek rá lejátsza az egész hangot és kezeli is. Mind a kártyaolvasó terén mind a 3g stick terén. Majd csinálok róla videót is miután feltöltött az akksija a fk gépnek.laszlohu: ZTE WCDMA Technologies MSM MF110/MF627/MF636 van nekem tehát nem az U-s verzsön.
Ebbe van kártyaolvasó is. (1/) megcsináltuk a dps gépen be is jelzett hogy hálózatot talált de utána csak hibát írt ki a-a oda nemmészfel(2/) Csak azzal tudtuk ráaggatni máshogy nem is lehetett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest