- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Sziasztok.
Tegnap voltam egy kis olcsó tablet mustrán. First blikk report.1.) Találkoztam a Ktecstore-os úriemberrel. Nagyon korrektnek tűnt. Elárulta azt is a hogy az általa Telechip 7800 néven forgalmazott tablet tulajdonképpen a Haipad M701. Megnéztem a kütyüt és nem tűnik gagyinak.
Jól van összeszerelve, nem nyikog, nem recseg. Az érintő képernyője nagyon érzékeny ahhoz képest, hogy rezisztív, és megy a multitouch is.
Gyors volt a cucc, csak az zavar egy kicsit, hogy a 256Mb-ból 75Mb szabadot mutatott.
De ehhez képest is elég gyors volt. Filmeket is szépen játszotta és van rajta HDMI kimenet.
janos0988: Kérdeztem az InfoTM-X220-ról erre azt mondta, hogy a FlyTouch néven fut eredetileg, teljesítményre kb. azt tudja mint a Telechip, 10" + van benne GPS. Viszont nincs multitouch. Az Androidos telót nem tudta megmutatni, mert elkapkodták tőle. De azt mondta, hogy nem fake és hogy nagyon jó cucc. Nemsokára lesz belőle kapacitív érintővel is olyan 4-5k vla drágábban.
2.) Megnézem a Navon T810-et is az edigitalba. Ettől nem voltam elájulva. Kezdődött ott, hogy a képernyőzárat alig tudtuk kinyitni. Borzasztó érzéketlen az érintőpanelje.
Nem tudom egy kalibrálás segíthet-e rajta, mert viszont pontos volt, csak nyomni kell mint süket a csengőt.
Sebességre kb. a Telechip/Haipad. Ja és a kiírással ellentétben 800MHz-es proci van benne. Viszont az 512Mb az meg van.
Egyenlőre ennyi, ma ha minden igaz megnézem a GPad G-10-et is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- MIUI / HyperOS topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Viccrovat
- BMW topik
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest