- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Loituma69 #24810 üzenetére
70-ért valóban nincs. De 80 ezer a fentebb már említett A200-as Acer, ráadásul az 32GB-os, ha valakinek ez számít. Persze ez csak a felső kategóriás 10"-osok legalsó lépcsője, cserébe viszont mennek rajta a játékok alapból is és magyar garancia van rájuk, de hát ki hogy szereti.
Neked semmire nem való a 7"-os, más a 10"-lal van így, ez egyéni felhasználási feltételektől függ.
És igen, 185 ezer forint volt a Dell Streak 2010 szeptemberében mikor megjelent. Volt akkora szerencsém, hogy én voltam az első magyar aki tesztelhette a készüléket hazánkból. Az akkori csúcskategória volt, így nem is volt meglepő az ár, az Apple is drágább volt akkor még úgy, hogy hivatalosan nem is volt megvásárolható. Persze idővel lement az ára, 2011 elején az utolsó darabok 60 ezerért találtak gazdára, de még akkor is jó vétel volt.
Sőt, nemrégen még én is vettem magamnak egy zsír újat 32 ezer forintért, bár mivel nem volt rá szükségem, így adtam is tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest