Hirdetés
- Android szakmai topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MID A13-as (Allwinner meg ki tudja még hogy nevezik) kínai tabom... felraktam rá egy DPi állító progit reboot után nem tudott betölteni a rendszer...
Szóval leszedtem már kb 10fw-t ebből 3 felment livesuit-al csak éppen a touch screen nem ment

ICS egyébként
A maradékkal pedig az a baj (köztük a hozzá megfelelővel is szerintem), hogy livesuit be fel is teszi, majd bekapcsol a tablet, bejön a zöld androidos háttér és figura és itt meg is állt, semmit nem csinál tovább.... (szóval nem teszi fel a szgépre a bővitményeit mint pl azoknál az fw-knél ami felment rá)
Ilyenkor szerintetek mivan?
Próbáltam phoenix card-al, hogy ráégetem a micro sd-re a .img-t, de ott hibát ír és nem akarja ráégetni (talán nem szereti az sd karit?)
Most próbálkoztam Phoenix usb Pro-val... Kiírta hogy Finish, bekapcsoltam és ugyanez nem ugrik tovább ezen a zöld androidos képernyőn.... (itt lehet nem jól csinálok valamit?)
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Macska topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezeték nélküli gamer fejhallgató
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Dr.NX