-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Egy A13-as kínai tablettel lenne problémám. Az most másodlagos, hogy nem találom hozzá a megfelelő FW-t, de egyik próba után már a Livesuit nem ismeri fel...
win7 32bit (teljesen új rendszer, azt hittem az a baj de ugyanaz mint a réginél)
Szóval eddig ment rendesen, egymás után próbálgattam az FW-ket, és most meg egyszerűen nem hajlandó felismerni, a win kiírja, hogy nem ismert eszköz vagy valami ilyesmit...
Szerintetek mi lehet a probléma?
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MID A13-as (Allwinner meg ki tudja még hogy nevezik) kínai tabom... felraktam rá egy DPi állító progit reboot után nem tudott betölteni a rendszer...
Szóval leszedtem már kb 10fw-t ebből 3 felment livesuit-al csak éppen a touch screen nem ment
ICS egyébként
A maradékkal pedig az a baj (köztük a hozzá megfelelővel is szerintem), hogy livesuit be fel is teszi, majd bekapcsol a tablet, bejön a zöld androidos háttér és figura és itt meg is állt, semmit nem csinál tovább.... (szóval nem teszi fel a szgépre a bővitményeit mint pl azoknál az fw-knél ami felment rá)
Ilyenkor szerintetek mivan?
Próbáltam phoenix card-al, hogy ráégetem a micro sd-re a .img-t, de ott hibát ír és nem akarja ráégetni (talán nem szereti az sd karit?)
Most próbálkoztam Phoenix usb Pro-val... Kiírta hogy Finish, bekapcsoltam és ugyanez nem ugrik tovább ezen a zöld androidos képernyőn.... (itt lehet nem jól csinálok valamit?)
Köszönöm
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Nos a problémám megoldására letöltöttem egy progit a marketből (hogy kisebbek legyenek az ikonok), fel is tette, aztán tudtam állítani a DPI nagyságot, átállítottam majd reboot és most bejön az android logo mintha ugye töltene a rendszer, majd villan egyet de semmi
nem jön be a kezdő képernyő...
Ezt hogy tudom visszacsinálni? -
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy MID a13-as tabom, most érkezett. 4.0.4 van rajta, annyi kérdésem lenne, hogy az ikonok méretét, hogy lehet kisebbre venni?
Ezt úgy értem, hogy volt nemrég 2 ugyanilyen, ugyanezekkel a paraméterekkel, és kisebbek voltak, illetve minden ikon kisebb volt (töltő, ha rátettem a 3g modemet az is stb) és egyszerűen nem jövök rá hogy lehetne beállítani. Egyébként semmi gond vele, frankó minden, csak ez most így zavar picit.
Esetleg valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus Rog Strix G16
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged