Hirdetés
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
rpeter
csendes tag
Oké abbahagytam az offolást, mindenki olyat vesz, amilyet szeretne, az árakban mondtam, hogy lusta vagyok keresni és mivel van mobilnetem amitől semmiért nem válnék meg, plusz tetheringem, nekem nem kell a 3g modem. Értesítést, e-mailt meg tudom nézni telóról, ha gyorsan kell válaszolni, akkor swiftkey-el írok, ha hosszan gépelek annyit még kibírok, míg hazaérek.
Sose állítottam, hogy nincs mobilnetre igény, csak azt mobilhoz kötik a legtöbben. Pont ahogy elküldtem eszembe is jutott, hogy azért a lefedettség is elég gyászos néhány helyen és szolgáltatónál (pl a bicske-tatabánya vonalon már az edge is nagy öröm).
De tényleg egy annyira igényfüggő kérdés ez, hogy nincs értelme rajta vitázni, mindenki válasszon magának megfelelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest