- Android dual SIM okostelefonok
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
x.pet
tag
Sziasztok!
2 napja jött meg a YuanDao N90 DualCore II tabletem. Pandawill-től 1 hét alatt volt itt Singposttal. A vételáron kívül más költség nem volt.Eddig egyedül a Youtube-os HD lejátszás problémával találkoztam, de ez nem csak ennél a típusnál van.
Egyenlőre jó nekem a 4.0.4,amivel jött, de van rá 4.1 is. Még nem sokat használtam, nincs rootolva sem, de lehet. CVM (még) nincs rá. A legtöbbet a slatedroid fórumon lehet róla olvasni. Ha valakinek van kérdése megpróbálok válaszolni, de még nincs sok tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest