- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
coffee93 #421 üzenetére
sorry nem vagyok itt online.
elohivas az nagyjabol mindegy hol tortenik, az elegge rogzitett eljaras.
a nagyitas mas teszta. a dm es tarsai annyit csinalnak hogy egy gyorsszkenner benyalja es kiprinteli a kepet. ebbol se a szken se a print nem jo minosegu. mondhatnam gagyi. ha lehet cd-n kerni az anyagot akkor magad is lathatod milyen xart szkennelnek rola es azt meg xarabbul nyomjak ki. sajna egy dedikalt filmszkenner draga (hasznaltban 50-70e tol kezdodik a belepo szintu) lapszkennerel kisfilmet meg neki sem erdemes allni mert az is nagyon gyenge. persze vannak jo lapszkennerek (pl epson v500,v700) de az szinten igen draga. optikai nagyitast ma mar nem csinalnak, csak ff-ben. de azt meg erdemesebb hazilag csinalni.
altalaban a filmes fotozasnak ez a rakfeneje, olcso a gep meg a tartozekok (ma mar a legcsucsabb filmes slr-t is elerheto aron megveheti barki) de a film hivas az mar szep penzbe kerul, es ott allunk egy tekercsel amivel nem tudunk mit kezdeni mivel se szkennerunk se nagyitonk se vetitonk... erdemes diazni es vetiteni, kisfelmesben a vetites olcso, bagoert adnak hasznalt vetitot, vasznat es nagy elmeny. -
törölt tag
válasz
coffee93 #419 üzenetére
nem tom mi lehet a baja, en megprobalnam megcsinalni magam. megmondom miert. mert ez a praktica kategoria az amibol olcsobb egy rendes mukodot venni mint ezt javitgatni. szerviz se nagyon van mar ra. soosfoto-t tudom javasolni, hatha tudnak ra szerelot, de sztem kapsz ott masikat is, vagy mas hasonlo kategorias prakticat. nekem egy mtl 5b van, megbizhato jol mukodik belso fenymeros.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest