- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
válasz
Marci6 #74951 üzenetére
Én ezt használom, de még nem volt vele gond újraindítás után sem.
Úgy magával a CE BT kezelésével azért akad, ha nem akar gondot magának az ember, akkor egy CE egy eszköz megy csak, ha már volt egy párosított eszköz (ami ezen pillanatban nincs csatlakoztatva) új eszköz párosításakor mindig Kodi restatot eredményezett, már régóta több féle boxon az összes CE 9-től felfele rendelkezik ezen tulajdonsággal. -
mar_tin
tag
válasz
Marci6 #52970 üzenetére
InputStream Adaptive beállításaiban vagy állítsd a Max. Bandwidth -et egy jó nagyon értékre, nekem nagyobbra kellet állítani mint amennyi max letöltési sebességem van, hogy megpróbálja a 4k -t, de így is általában visszavált 4k 30FPS -re 60 FPS -hez már kevés a 30 MBit.
Vagy állítsd át ugyanitt a Stream Selection -t Manual -ra. Ilyenkor alapból a legkisebb felbontással indul el a videó, de utána a Kép beállításoknál lehet felbontást váltani, illetve választani ez elérhető stream formátumok közül.
@NavySeal
9.0.1
-
footy
addikt
válasz
Marci6 #51932 üzenetére
Hat ooo, eleg hosszu folyamat volt, kb 1,5-2 honap. (nem volt mindig kedvem foglalkozni vele)
- Eloszor kicsereltem a NAS-t mert azt hittem azzal van gond.(Mondjuk nem volt 100%-os)
- Aztan kicsereltem a POE adaptert, mert mar az sem volt teljesen kerek.
- Kiprobaltam egy par masik Openelec verziot, amivel ugyanigy megvolt a hiba.
- Vettem egy masik boxot is, mert az Raspberryt mar reg le akartam loni. Termeszetesen a hiba itt is megmaradt
- Osszekotottem egy masik switchcsel a NASt es a boxot. (nyilvan ez sem hozott javulast)
- Futtattam Speedtestet es iperfet amiknel nem volt hiba a sebesseggel
Ezek utan elkezdtem jatszani azzal hogy NFS vagy Samba. NFS-en kicsit gyorsabb volt ugyan, de a kozeleben sem volt annak a sebessegnek ami elvarhato lett volna. Arra gyanakodtam hogy az NFS ill. SMB verziokkal lehet gond. Aztan ratalaltam egy forumbejegyzesre (Kodi forumon?) ahol ajanlottak a rendszerszintu mountot hasonlo hiba eseten. Azota meg öröm bódottá
Igy leirva nem hosszu, de egy parszor mar majdnem felgyujtottam az egeszetEn amugy beleirnam az osszefoglaloba is a rendszerszintu mountot, mert ha kulonbozo OE/CE verziokkal es kulonbozo NASokkal is problema van akkor az egyszerubb usereknek hamar elmegy a kedve a probalgatastol.
@vargalex? -
footy
addikt
válasz
Marci6 #51845 üzenetére
Nekem volt ugyanilyen problemam, aztan kernel szinten mountoltam az NFS sharet es osszehasonlithatatlanul gyorsabb lett.
-
Marci6
tag
válasz
Marci6 #51845 üzenetére
Közben elmélyedtem a témában, felraktam a NAS-ra és az X96-ra is az iPerf-et.
Az adapter nélkül 96Mbps a sebesség, az adapterrel 185Mbps. Ez utóbbi kevésnek tűnik, a korábbi hozzászólásokban 300Mbps feletti értékeket láttam. Ez az adapter hibája lehet vagy ennyit tud a box? Ez is RTL8153 adapter, valaki korábban írt egy ilyenről, az is 300Mbps felett volt.
Ja, és csak az egyik (világosabb színű) USB porton keresztül megy az adapter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Asus Rog Strix G16
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest