- Külföldi SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
kőbaltás #83431 üzenetére
Attól függ, mire használod a box-ot. A CE elsőre nem egyszerű (másodikra sem), de simán tanulható kis ambícióval. Az Android része nem alkalmas minőségi mozizásra, a CE viszont erre van kitalálva. De ha inkább úgy és arra használod a box-ot amire kitalálták, akkor semmi szükséged a CE-re. Itt legtöbbünk, pont a mozizás miatt nem is használja az Android részét, kizárólag a CE telepíthetősége miatt vettük. Nekem is duál boot-os, de az androidot nem is tudom mikor indítottam el utoljára. Pedig nekem nem is a gyári van már, azt is lecseréltem egy élhetőbb verzióra. Csak épp nincs rá szükségem, mert filmezésre használom a box-ot, így aztán, mint írtam csak is a CE jöhet számításba.
-
mpo
veterán
válasz
kőbaltás #83431 üzenetére
Én is így kezdtem, nem ismertem.
Egy SD Card-ra tettem a CE+Kodi párost.
Ez indul, az Androidot nem használom.
A filmek PC-n vannak, ezt eléri a box, minden UTP kábelen van (csak a tévé 5 GHz-en).
Box->AVR->tévé sorrendben vannak HDMI-vel összekötve.
Az Androidnál jobb filmnézésre, ahogy az összefoglalóban is van.
Csak erre használom, nincs letöltés, tévénézés, de mások erre is használják kiegészítőkkel.
A Kodi logikáját, működését kell megtanulni, de ezt PC-n is lehet gyakorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged