- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
válasz
powers #54301 üzenetére
Az általad leírt netes problémára visszatérve, állíts be a routereden fix ip címet a box-od (lan moduljának a) mac címére. Nekem ez megoldotta a problémát. A box-on nem is kellett beállítanom static címet, maradhat az alap dhcp-n.
Egyébként Beelink GT1-A-t használok úgy 2 hete. Az Android TV felületet még szoknom kell. Netflix megy 720p-n (HD tv-m van), Youtube akár 4K-n (viewport persze csak 1280x720p). A légegerem (Measy RC11) viszont nem működik egyáltalán a Netflix app-ban. A nyilat tudom mozgatni vele, de nem tudok sehol sem klikkelni, mintha meg se nyomnám. Kénytelen vagyok a légegér billentyűzetét használni a vezérléshez. Alig találtam vmit a neten róla. Keymapper-eket próbálgatok, ha nem jön össze megpróbálom felrakni a Nextflix sima android változatát. Ha valakinek van kérdése a készülékről, csak írjon.
-
rooney8
aktív tag
válasz
powers #54303 üzenetére
Gondolom libwidevine.so nincs bemasolva a megfelelo helyre (drm miatt kell). Kezzel is bemasolhatod, de elvileg mielott hbo go-n inditanal valamit, akkor feljon egy ablak, ahol ha igent nyomsz, akkor letolti magatol es bemasolja a megfelelo helyre.
Mondjuk ha jol emlekszem, akkor inputstream helper vagy inputstream adaptiv kiegeszito kell, hogy ez az ablak feljojjon. -
blakey
titán
válasz
powers #54299 üzenetére
Minix neo u1 em kezdi megadni - ez miben nyilvánul meg?
nem tudom,mi a különbség a kettő között?: [Beelink GT1 - A] vagy [Beelink GT1 Ultimate] - szerintem nincs sok értelme a hangvezérlésnek, de van aki szereti.
használható hozzá a régi minix neo A2 lég egér? - igen, használható, csak a bekapcsolás nem fog működni. -
cof
veterán
válasz
powers #53162 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a sima S905-ös soc nem tudja a Widevine L1-et, és szerintem az 1080p-hez már az kell, talán ez lehet a hiba, de majd valaki kijavít, meg kéne nézni egy másik lejátszót, S905X vagy 912, hogy kizárd a hálózati hibát, de a DRM-re gyanakszom inkább, sima S905-n nem ment a Horizon GO, az is DRM-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest