- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
vargalex #7292 üzenetére
LibreELEC builds for S802 devices - itt emlegetnek egy MXIII-1G típust, egy próbát megér.
-
kenand
veterán
válasz
vargalex #7293 üzenetére
Sajna ma 2. műszakba is megyek, későn érek haza de ha jut rá időm megnézem nekem mit ír ki az Android
Úgy tűnik 802-es lehet.
SoC – Amlogic S802 quad core Cortex A9r4 processor @ 2GHz with ARM Mali-450MP6 octa-core GPUAkkor meg valamilyen 802-es buildet kellene keresi...( bár azt írják a 812-es támogat gigabit ethernetet... akkor meg 812-es még is csak)
Megnézem majd én is
-
kenand
veterán
válasz
vargalex #7289 üzenetére
Nekem a klón M8s-esemen a linkelt image megy. Úgy tűnik neked az nem jó az az image, mert a LibreELEC feliratnak be kellene jönnie. Keresni kellene neked másikat és megpróbálni.
Úgy próbáld keresni hogy MIII Plus 2Gb\16Gb eMMC itt van némi info, nézz körül
Itt is írnak róla -
kenand
veterán
válasz
vargalex #7286 üzenetére
NAND méret és a LAN más a két gépben
Előfordulhat, hogy MXIII-G ből is vannak klónok módosított belsővel...
-
kenand
veterán
válasz
vargalex #7286 üzenetére
Meg kell próbálni más buildet esetleg. A Fogpiszkálós indítás 1x kell elviekben (Fogpiszkálóval nyomni, power csati be, majd ha a Libreelec logó bejön ekkor fogpiszkáló elenged) ha megfelelő a build akkor indul majd újraindul.
Nekem úgy tűnik mákom volt, mert a linkelt image elsőre ment a klón M8S-es gépemen, egyedül a remote.conf -ot kellett moddolni, hogy az OK gomb is működjön.
-
coreska
aktív tag
válasz
vargalex #7102 üzenetére
Igen benne van a második kötet is, de arra nem tud belépni. Usb-re dugott Hdd-t is kezeli, csak a kötet2-est nem.
Mede8er médialejátszó mindet kezeli NFS- en, csak az androidos Kodi nem. Ezért nem értem mi lehet a baj.
Próbáltam windowsos Kodival is, és ott is fenn áll ez a probléma. -
-
Konyika
senior tag
válasz
vargalex #7010 üzenetére
Sajnos igen. Mármint messze van teljesítményben. De van alá egy kész oprendszer ami aránylag jól müködik.
Én is gondolkodtam már egy pc alapú nasban és a j1900-at néztem ki a fogyasztás és teljesitmény miatt. De mit futtassak rajta? Win, linux, freenas? Tudja kezelni a raid tömböket, mennyi merevlemezt tudok rákötni? Mennyibe kerül? Olcsóbban kijön mint egy nas?
Nem kötekedésnek szánom hanem tényleg érdekel. Ha van egy jó tipped nas építéshez akkor kélek osztd meg velem akár priviben is.
Na de ez már nagyon off. Bocsi.
-
Konyika
senior tag
válasz
vargalex #7007 üzenetére
Ameddig nem volt nas-om nem is tudtam, hogy mennyire kell egy
Most, hogy van gondolkozok kell még egy mert kinöttem a 2x1 TB-ot.. Lehet veszek még1et. Mert jó!
Egy zyxel 325 max 30ezerböl meg van két év garival. (Plussz a 2x3 TB wd red) na az kicsit több
Ja és nem kell hackelgetni. Kiveszem a dobozból és kész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- Haditechnika, harcászat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged