- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
péjé
őstag
szia,
nekem pont ilyen van...ha wifin keresztül vagy a neten akkor próbáld ki LAN-on is...ha mind2 rossz akkor nézd meg más eszközön h normális-e a net....esetleg router újraindítás.
Ha ennek ellenére sem jó és máshol meg megy akkor Lifeforce lesz az embered, lehet h ROM újra rakás kell. -
Nem teljesen ellenszenves az android, csak még nem 100-as. Van telefonom és tabletem is. Mindegyol droidos. Szeretek velük néha "izzadni"
. Viszont az MK908II-őt egy Zotac Zbox nano Ci320-asra cseréltem le és egy másodpercig nem bántam meg. Lehet majd egyszer veszek megint android boxot, de ez csak akkor lesz, ha a Zbox kiöregszik. Na de addig jön még néhány android box is és lehet, hogy azok már elfogadhatóak lesznek.
-
Nekem is van egy droidos kütyüm. MK908II és valszeg nálam fog elporladni, mert a kutyának sem kell. Annó majdnem 20 ezret adtam érte. Még érződött a lakásban az új illat és már több rom fordult meg rajta, mint ahány filmet megnéztem mióta nálam van. (na jó ez kicsit túlzás) A lényeg, hogy soha sem lett jó. Megemelem a nem létező kalapom Somatom, Lifeforce és a többi hozzáértő szaki előtt. Minden tiszteletem az övék. De számomra kidobott pénz az, amit kiadok egy olyan eszközért ami majd "talán" akkor lesz jó, ha valamelyik tiszteletre méltó programozó "reszel" hozzá egy Rom-ot. Mindenki maga dönti el, hogy mit szeretne. Én csak adtam egy tippet. Kicsit lehet, hogy nyersen, elnézést. A több ezer hozzászólás itt s fórumon nem az android és a boxok dicsőítéséről szól, hanem a nyűgjeiről. Nincs nagy tapasztalatom a hadwerek terén. Csupán ez alapján döntöttem, hogy inkább mini pc mint andorid box.
-
interstate76
addikt
Ha már tapasztalatok 1 GB RAM-mal szerelt készülékekről: itt és itt leírtam az MK808B Plus-ról szerzett első benyomásaimat, ha érdekel valakit. Az utóbbihoz kiegészítésképpen annyit, hogy a memória- és a processzorhasználat ftp szerver futtatása és egy .m2ts file lejátszása közben sem megy 30-35% fölé, szóval mintha OpenELEC-re lenne kitalálva.
-
ovika
tag
Csak pont a linkelt oldalon az utolsó előtti hsz. A h265 a jövő. Hogy még szebb legyen árban nem nagy a difi a 802 és a 805 között. A kérdésem tulajok felé az lenne, hogy meg se nyikkan egy h265 file alatt a 802es masina? Vagy hogy viselkedik egyáltalán, ha szembekerül a h265tel?
-
Potzee
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest