- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi, de egyrészt az autómat viszem szerelőhöz, onnan vonattal jövök vissza. Úgy meg a Petőfi hídhoz oda kell születni. Másrészt, mókolóst tudtam volna venni, de ahhoz honnan kerítsek Y kábelt, stb? Mindegy, már lemondtam róla. Majd két hét múlva, ha megjövök a gályából, akkor foglalkozom vele.
-
nimfas
addikt
Ezért csodálkozom én is.... pedig már a javított firm van feltéve. :S
Próbáltam az MKV-t átkonvertálni, hogy legalább a Popcorn lejátsza, de így meg nem tudok beletekerni, mert kb 2-3 percre lefagy a lejátszó. Ha pause majd play akkor jó, de ha mondjuk 20%-ra tekerek akkor nem megy... mintha nem lenne kulcskocka, vagy a fene tudja. Wondershare converterrel próbáltam, valami javaslat esetleg hogy mivel konvertáljam át, míg nem oldódik meg a TM10 hiba???
Előre is köszönöm!
-
Tulku
veterán
220 voltban vettem...máshogy kell hozzáállni...azt kell eldöntenem hogy hibás döntést hoztam-e (szerintem nem) vagy minden egyes lépést végigjárok (mint egy tanuló első osztálytól) és megtanulom a fájlrendszer kezelést, mit miért csinál, milyen programokkal lehet helyettesíteni bizonyosakat...ennyi.
Minden hozzáállás kérdése tudom...az hogy milyen elérési útvonalon található a külsőleg csatlakoztatott eszköz, aztán a segédprogramok hozzárendelése mindenhez...játék felnőtteknek...
Túl naiv voltam amikor azt hittem megy mint a karikacsapás...persze majd ha egyszer minden be lesz állítva...talán...
Most ott tartok hogy - tanulva hibáimon - minden egyes lépést kielemzek, és megoldást keresek rá...aztán felkiáltok hogy megvan...
Egyébként amire nincs megoldás, az a taníthatóság összekapcsolása a giroszkópos rendszerrel...ha érzékeli is azon a beviteli módon (pl: STB) az egeret nem változik át légegérré, tehát vissza kell térnem a My Box bevitelhez..de megszokom - mint írtam is - nekem kell hozzá idomulnom a rendszerhez, ha élvezni akarom...
És persze ez a légegeres megoldás - minden akadozása, hiányossága ellenére is - az egyik legjobb megoldás szerintem a "karosszékben ülök és böngészek, olvasgatok, tévézgetek" sokszínűséghez....
Azt hiszem megtartom..tanulok...
-
spiritex
veterán
Írjál már akkor pár megoldást nekem, az unroot zip is érdekel, meg a kollégád megoldása is, mert próbáltam az Xposed Installer / RootCloak párost kiválasztva a TVGO-t, de úgy sem megy...
Szerk.: igen, töröltem minden adatát a TVGO-nak alulról felfelé haladva, Force Close, de úgy sem jó. -
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Na ez egy tipikus példa.HW kódolással főleg a sötétebb részeken felhősödés,pixelesedés látható,de folyamatosan megy.Szoftveresen eltűnnek a megjelenítési hibák,de darabosnak tűnnek a mozgások rajta.Talán BS Playerrel próbáltam még anno és ott volt a 20 fps körülötti eredmény.
-
kazan23
aktív tag
Na, ez jól hangzik!
Arra gondoltam, amit linkeltem... de ezek szerint azóta egy újabb fw-ben javíthatták. Neked gyári, vagy villámos fw van?
Ha a HDMI-n keresztül már dekódolva kapja meg a tv a DTS-t, akkor szépen kiküldi a sztereó hangszóróira.(HDMI passthrough)
Ha nincs dekódolva, akkor meg vagy semmi, vagy valamelyik két csatorna szól csak a tv-n.
Tehát azt gondolnám, hogy akinek van DTS/DD anyaga és a tv-n szeretné megszólaltatni, annak vagy nem árt, vagy muszáj az S802H hardveres dekódolása. Aki meg az erősítőbe küldi optikán át, annak meg elvben fölösleges, mivel nyersen kimegy, aztán majd az erősítő elvégzi a munkát. Ez utóbbi lennék én, csak ez a zaj aggasztott a cikk alján:
here is the test result:1 Dolby (AC3) 5.1 HDMI passthrough ——–OK, but with noise.
2 DTS 5.1 HDMI passthrough——–OK, but with noise.
3 DTS-HD HRA 5.1HDMI passthrough——OK, but with noise.
4 Dolby True-HD 5.1 HDMI Passthrough—same as hdmi passthrough problem, can’t passthrough 5.1. -
kazan23
aktív tag
Köszi, sajnos ezt gondoltam én is, de nemrégiben -vagy itt, vagy az MK908 topikban- elbizonytalanodtunk, hogy hátha mégis, azaz miért ne... Szóval nem menekülhetek meg a hangszóró +távirányítójától soha, ha "igényesebb" hangot akarok.
Más: mi szól az X8-H mellett az S89H ellenében? Mit takar a +10e?
Illetve az M8-cal szemben a +18,5e? Az M8 kritizált hűtésén és a 16Gb helyetti 8Gb-on túl?
"Csak" a FW és a támogatás? -
géeles
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- HP Prodesk 600 G6 - i5-10500 3.1Ghz 6 mag 8GB DDR4, 256 NVME SSD, szép állapotú WIN11
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest