Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Eddig a számomra faék egyszerűségű DLSS, ami szerintem ezért volt nagyon jó is egyben, megbonyolodótt, mert egy verzió mindig együtt tartalmazott mindent, de most lett DLSS 4.5 SR külön, de az RR maradt 4.0-án, de a Frame Generation meg 4.5 lesz majd tavasszal
Szerintem a legjobb, ha most inkább nem foglalkozok ezzel, mert meg vagyok kavarva rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nvidia RTX 5000-es széria
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig a számomra faék egyszerűségű DLSS, ami szerintem ezért volt nagyon jó is egyben, megbonyolodótt, mert egy verzió mindig együtt tartalmazott mindent, de most lett DLSS 4.5 SR külön, de az RR maradt 4.0-án, de a Frame Generation meg 4.5 lesz majd tavasszal
Szerintem a legjobb, ha most inkább nem foglalkozok ezzel, mert meg vagyok kavarva rendesen.