Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Televan74
üzenetére
Lehet érdemes lenne elnézned egy hallásvizsgálatra, no offense
Nem használsz túl sok fülest? Van egy ismerősöm, őneki rengeteget romlott már a hallása alattomosan... nekem is eléggé rossz már a vén fülem, és alig hallom a nagy frekis hangokat
mondjuk ezt még én is hallom... nem csak a magas frekvenciás whine, hanem mélyciripről is van itt szó. Utolsó videóban azért eléggé kellemetlenül hallatszik.
970-em szerencsére csak nagyon közelről 10 cm-ről hallható nyitott háznál...és ott se mindig, nagyon kell koncentrálni, hogy észrevegyem... meg se közelíti az utolsó videó kisgépet.Úgy látszik ezek a modern kártyák hajlamosak a tücsökzenére... de nem túl jó, hogyha így épül be a köztudatba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem használsz túl sok fülest? Van egy ismerősöm, őneki rengeteget romlott már a hallása alattomosan... nekem is eléggé rossz már a vén fülem, és alig hallom a nagy frekis hangokat
mondjuk ezt még én is hallom... nem csak a magas frekvenciás whine, hanem mélyciripről is van itt szó. Utolsó videóban azért eléggé kellemetlenül hallatszik.