- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
Busterftw
üzenetére
"Alapvetően a mennyiségbeli gyarapodást jelenti, amikor egy adott dolog, jelenség vagy érték nagyobb lesz, mint korábban."
Ez igaz, ha a Steam az összes 148 millió felhasználóját egyenként megkérdezné és pontos adatunk lenne. Ezt már leírtam többedjére, hányszor írjam még le? Write-only módban vagy? Felméréseknél vagy statsziktikáknál nem használhatod ezt a definíciót
Nem véletlenül tanítják a statisztikát az alapvető matematikai ismeretek után, tehát 10. osztálytól vagy egyetemen (én is itt tanultam statisztikát), mert ez nem 3 éves szint, ahogy te beállítod."Inkabb kevesebb kepzelges es hit, tobb utananezes alapfogalmaknak."
Ezt úgy írod, hogy te még mindig nem néztél utána a statisztikai alapfogalmaknak és gyerek szinten leragadtál. Itt a szakmai oldalt én képviselem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ASUS GeForce RTX 4070 ROG STRIX OC videókártya eladó /Garanciás/
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- AMD Radeon RX 6750 XT 12GB Garanciával!
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem véletlenül tanítják a statisztikát az alapvető matematikai ismeretek után, tehát 10. osztálytól vagy egyetemen (én is itt tanultam statisztikát), mert ez nem 3 éves szint, ahogy te beállítod.