- Netfone
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Nem csak akkor igaz. Minden mas esetben is igaz, mert adott vga-nal novekedes volt tapasztalhato egyik honaprol a masikra.
Nott az arany, mert nott a vga-k szama.Ez 3 eves szint. Ha 10 kulonbozo gyumolcshoz hozzaadok 1 almat, a fiam meg tudja egyertelmuen mondani, hogy itt az almanal novekedes tortent, nem 1 alma van, hanem 2.
"Kiszállok a vitából, mert a szakmai rész elhalt, amikor 3 éves szintre lementél, illetve elkezdtél hitről meg képzelgésről beszélni."
shocker. Nem ertem miert csodalkozol, amikor sajat bevallasod szerint is nalad ez az alap, ez derult ki a multkor. Ezert akarod most is korbemagyarazni az olyan alap dolgokat, hogy az 2 az tobb mint az 1, es 1-rol eljutni a 2-hoz novekedessel lehet csak. -
PuMbA
titán
Továbbra sem értem, hogy hogy akarsz beszélgetést folytatni úgy, hogy teljesen figyelmen kívül hagyod, amit írok és hozzászólásokon keresztül ugyanazt fújod, amire én már rég válaszoltam, de erre viszont választ nem kapok, ehelyett lemész ovodai szintre
Nem jelzel vissza, hogy érted, hogy mi az a 95%-os konfidencia tartomány. Simán kikerülöd a szakmai részt és átmész pocskondizásba, mert nincs több szakmai érved.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Samsung Galaxy A06 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem jelzel vissza, hogy érted, hogy mi az a 95%-os konfidencia tartomány. Simán kikerülöd a szakmai részt és átmész pocskondizásba, mert nincs több szakmai érved.