Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
huskydog17
üzenetére
"Megint nem bírják? Egy kommentedben saját magadnak mondasz ellent. Döntsd már el!"
Futtatni bírja, de sebességben nem bírja el, mert kisebb felbontást számol, mégis lassul, így értettem

"Az meg, hogy "NVIDIA is átmegy AMD-be lassan" szintén egy nagy marhaság."
Most az NVIDIA ugyanúgy eldarabozza a megjelenést, ahogy az AMD szokta, tehát először a DLSS 4.5 Super Resolution része jelenik meg, aztán majd jön a DLSS 4.5 többi része. Erre értettem.
"DLSS 4.0 = Preset K (DLAA, Quality és Balanced módhoz ajánlott)
DLSS 4.5 = Preset M (Performance módhoz ajánlott), L (Ultra Performance módhoz ajánlott)
Szerintem ezt még egy értelmes kisiskolás is képes felfogni, főleg mert kiválóan van dokumentálva és kommunikálva, hogy melyik micsoda és mire jó."Nem, szerintem feleslegesen bonyolult és hogy ezt a usernek kell állítani az NVIDIA App-ban manuálisan. Te supportáltál már IT vonalon ügyfeleket? Képben vagy, hogy miket nem értenek meg egyszeri felhasználók? Ennél tízszer egyszerűbb dolgokkal gondban vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest