Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem akarok ebből konzol vs PC vitát,de szimplán nem értek egyet ezzel, úgy hogy van PS5 gépem is, Switch is.
Miben nyílvánul meg az olcsósága?Mert hardverben jelenleg egy 9060XT/ 5060- 5800X procival 32 GB vrammal 2 TB SSD-vel kijön 330-350 K ból, minden új és garanciás.
Elérhető rengeteg játék a múltból is rengeteg áruház,nem vagy egyetlen platformhoz kötve. A win stabil, egy áruházon keresztül kevesebb macera feltenni egy játékot mint konzolo, már igazából kettő gombnyomás.
Semmi előnyét nem látom már a Konzolnak azon kívül ,hogy be vagy zárva egy platformra Drágák rá a játékok és azért is fizetned kell hogy egyáltalán online elérj másokat.A Ps Plust én lassan fél éve nem húztam be, megbántam hogy előfizettem rá egy évre újra. Szerintem drágább,de inkább azt írom nem olcsóbb játszani konzolon, főleg ha fenntartasz mellé egy PC-t vagy laptopot minden másra. Plusz én elégedettebb vagyok a PC-s grafikával még úgy is hogy vanak problémák, de sajnos Playstationon is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Creality Nebula Camera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő