- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Yutani
üzenetére
"Egyszerűen nem tudom elhinni, és nem tudom, hogy ti, többiek meg hogy tudjátok ilyen magától értetődőnek venni."
nem értem mit vársz? Mit kellene tenni?
Remélem nem térünk vissza ahhoz az időszakhoz hogy támogassuk a kisebbet, mert az AMD egy giga cég óriási bevétellel és profittal.
Jelenleg az Ada kártyákat ugyan annyiért vagy akár olcsóbban, nagyobb választékban érheti el a vevő. Kevesebbet esznek ,gyorsabbak RT ben, támogatnak egy rakás ficsőrt generációkra visszamenőleg. Nincs piacfordító lehetőség egy AMD kártyában sem. Ezzel nem azt írom, hogy rosszak természetesen, csak pár Giga Vram önmagában, főleg a Super generáció megérkezésével nem elég semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gainward Phoenix RTX 3080 10GB Megkímélt állapotban, dobozában!
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest