- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Devid_81
üzenetére
Értem de az is egy súlyos probléma ha nincs elég előrelépés teljesítményben. tekintve hogy valószínűleg brutális áron fognak jönni. A 4060 szerintem 500$ körül fog bemutatkoizni MSRP-n de 400+ az szinte biztos ezért kell hogy gyors legyen.
Ha 4060 220W ból mondjuk hozza a 350 W teljesítményű 3080 vagy ne adj isten a 3090 teljesítményét akkor azt mondom jó ez a fogyasztási adat lehet.Most az hogy 200 vagy 150 W alatt valószínűleg majd az Ampere refresh verziói lesznek, az más tészta. Lehet hogy lesz megint GTX vonal vagy ilyesmit tudok elképzelni, mint a Turingnál és lesz az Ada meg lesz az Ampere refresh, alul.
Szerintem ha nagyjából azt mondjuk igazak a pletykák akkor nagyobb előrelépés lesz mint eddig valaha volt, pascalnál is komolyabb. és azt gondolom ezt helyezik most előtérbe a gyártók az energiahatékonyság helyett.
Majd az MCM szerintem jobban erről fog szólni.
Amúgy a Titanra kopite 800W+ pleytkát mond vízhűtéssel, hibrid módon megoldva, Gondolom 5000 $ feletti áron.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest