- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
"...40Hz-től fog képtörésmentesen működni"
Ez az ami G-Sync-nél 1 FPS-től már megvan.
Szóval nincs FPS-ed, de legalább nem törik a kép és máshogy érződik a kevés FPS.Tehát még mindig játszható pl egy offline-single játék és csak annyit veszel észre, hogy valami nem kerek.
Kapcsolsz egy FPS mutatót és látod, hogy húha 17 FPS-el poroszkálsz...Megjegyzem, hogy ~15 FPS-ig én tudtam játszani adott játékokkal, de éreztem még FPS mutató nélkül is, hogy valami nagyon nem kerek... és inkább a játékra és a játék élményre koncentráltam

Ha meg ugráló az FPS-ed, ami során akár 40 alá is benéz akkor még mindig nem törik a kép. Viszont a széteső kép elég látványos tud lenni és zavaró. Engem legalábbis zavar, de mindezek miatt lett olyan konfigom, hogy ezeket ne tapasztaljam még véletlenül sem.
Szabályozni a 40 alá való bezuhanást meg úgy tudod, hogy visszább veszel a grafikából, de mint tapasztaltam hiába vettem vissza adott címeknél a grafikából (low és off beállításokon nem fogok játszani.. elég volt az intel HD 4600-as élményekből
) GTX 1050 Ti esetén oda már az a kártya kevés volt, de ami sokat számított, hogy még mindig folyamatos volt a kép.Most viszont eléggé más élmény még egy régebbi játék is (már aminek nem örül meg a grafikus motorja a 30-60-tól magasabb képkockáktól másodpercenként...) 60 feletti átlag FPS-el (esetemben 166-ra van lekorlátozva az FPS) azaz magasabb képkockaszámmal mint korábban a 60Hz képes tévén amit gépre kötve használtam megjelenítőnek a mostani monitor előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Posta, csomagküldés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- LEGO klub
- Filmvilág
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Projektor topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest