Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6
üzenetére
Igen NV a kiadott részvények értékének a számából adódóan jobb cég tőzsdei szempontból. . Intel egy giga cég rengeteg részvénnyel, de ezek részvények egyenkénti értéke alulmarad NV hez képest. Az egyik a mennyiség, a másik a minőség. Mindkettő jó megközelítés, ha van nyereség és osztalék, de NV féle a példaértékű tőzsdei szempontból.
AMD nél sok részvény van forgalomba és kevés az osztalék ez a legrosszabb kombó jelenleg. Helyükben már nem adnék el új részvényeket hanem ezek értékét növelném magasabb osztalékkal. Ez egy hosszabb távú folyamat.Ezért írtam, hogy szerintem ők is erre hajtanak most, ami a helyzetükben - szerintem- egy jó megközelítés, csak kockázatos.Ha intel így folytatja akkor egyre kevésbé. Úgy gondolom AMD részvények jövő év végére stabil 40 dollárra felmehetnek, de ehhez mindenképpen kellene kifele osztaniuk pénzt.Ha oszt akkor nagyon sokan fognak longolni AMD részvényeket és ez a cégnek bizony jó az új gen érkezése előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest