- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kisebb akkuval és lassabb töltéssel jön Európába a Realme 16 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Én az apuktól a belépőszint mellett az irodai felhasználhatóságot várnám. Szerintem ennek kéne lennie a célnek. 2400G gyengus. prüntyögőnek megfelel otthonra, meg HTPC, meg hasonlók, de az IGP nem elég erős, hogy komolyan lehessen venni, a CPU meg irodai munkagépnek nem meggyőző (nem azt mondom, hogy rossz, vagy hogy gyenge, csak nincs tőle elájulok érzés) low-budget irodai felhasználásra meg lehet, hogy már inkább drága. Erősebb Ryzen meg azért nem jó irodába, mert nincs hozzá IGP és van aki nem akar azzal is szarakodni, hogy még egy topa gpu-t is vegyen a gépbe.
Tehát ebből a szempontból én pont azt vártam volna, hogy 6-8 magos CPU-hoz nem erősebb és erősebb (15-20CU) IGP-t tegyenek, mert valóban 15.-20CU-hoz 4 CPU mag elég. Hanem hogy 3-5 esetleg 8-11CU legyen a 6-8 mag mellett, ami képet ad. A pletykában dícsért 6 magos Ryzen3 nagyon jól hangzik $99-ért, de ugyanezért a $99-ért ponthogy lennie kéne mellette valaminek, ami képet ad ahhoz, hogy irodai óccó gépnek jó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Gigabyte Gaming A18 QHD+ 165Hz IPS Ryzen7 260 Ai 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest