Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Én az apuktól a belépőszint mellett az irodai felhasználhatóságot várnám. Szerintem ennek kéne lennie a célnek. 2400G gyengus. prüntyögőnek megfelel otthonra, meg HTPC, meg hasonlók, de az IGP nem elég erős, hogy komolyan lehessen venni, a CPU meg irodai munkagépnek nem meggyőző (nem azt mondom, hogy rossz, vagy hogy gyenge, csak nincs tőle elájulok érzés) low-budget irodai felhasználásra meg lehet, hogy már inkább drága. Erősebb Ryzen meg azért nem jó irodába, mert nincs hozzá IGP és van aki nem akar azzal is szarakodni, hogy még egy topa gpu-t is vegyen a gépbe.
Tehát ebből a szempontból én pont azt vártam volna, hogy 6-8 magos CPU-hoz nem erősebb és erősebb (15-20CU) IGP-t tegyenek, mert valóban 15.-20CU-hoz 4 CPU mag elég. Hanem hogy 3-5 esetleg 8-11CU legyen a 6-8 mag mellett, ami képet ad. A pletykában dícsért 6 magos Ryzen3 nagyon jól hangzik $99-ért, de ugyanezért a $99-ért ponthogy lennie kéne mellette valaminek, ami képet ad ahhoz, hogy irodai óccó gépnek jó legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő