Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
Nem bántom én Abu-t, mert elismerem a szaktudását, mert tényleg ott van AMD-ben, meg szakmailag is nagyon ért hozzá, meg tudom hogy ő se tehet be minden játékot a tesztbe, csak én úgy érzem, hogy az adott beállításokon mindig az AMD-nek fekszenek a tesztek!
Ott van pl a dirt vagy a showdown, az annyira AMD-felé billent, hogy hihetetlen, de az AMD nyomására be kell rakni, ott a metro2033, az pl NV-s cím, az a Fermi idején jó volt, de a GCN-nek is marha jól fekszik, vagy a Sniper elite benchmark, ami teljesen GCN-re van optimalizálva, vagy az anno 2070, és ez összesítéskor az AMD felé billenti a mérleg nyelvét, és a legtöbb user csak a grafikont nézi meg a végén!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi