Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Raymond
üzenetére
És ezt te is az egy évtizedes médiatapasztalatodra építed mint én ugye?

Egyébként te tényleg elhiszed, hogy itt ez az egész média egy olyan szivárványpónis rózsaszín mesevilág, aminek külsőre látszik? Hogy nem történnek személyeket előnybe helyező döntések pusztán haveri alapon a hardverek kiosztásánál, vagy az utaztatásnál? Ha igen, akkor nagyon keveset láttál ebből a világból.
Persze értem én az egészet, nem sokan éltek benne tíz éve, és nyilván ezt belülről látni teljesen más, mint amit olvasóként lehet tapasztalni, de ettől még nem kell naivnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Disney+
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Borderlands 4
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze értem én az egészet, nem sokan éltek benne tíz éve, és nyilván ezt belülről látni teljesen más, mint amit olvasóként lehet tapasztalni, de ettől még nem kell naivnak lenni.