Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
üzenetére
Szvsz belepaszírozhattak volna másfélszer ennyi cuccot, 3-4000 bites HBM2-vel. Csaképpen akkor megint egy bő 600mm2-es csip lett volna, mint a Fury, aminek meg az árazhatósága vérzett volna ezer sebből. Szval érdemes azt is nézni, hogy itt nem ugyanakkora csipet építettek, mint a Fury-nél, hanem egy lényegesen racionálisabb, tömegtermelésre alkalmasabb cuccot.
Ami a 4K képességet érinti, szvsz simán képes rá, de tény, több kompromisszummal, mint a 1080Ti. Mondjuk ez a "több kompromisszum" mint a topikból sokan céloztak rá, képminőségben elenyésző.
(#29671) Szaby59: Ez igazán konstruktív hsz lett. Nem tudom, te hol láttál egy gyártástechnológia és architektúra váltástól kétszer +25% teljesítményt, ráadásul egy durván 25%-al kisebb csipből, de nekem egy se jut eszembe....
Egyébként nem tudom, feltűnt-e (úgy tűnik nem), hogy most nem a DX11/12 volt a téma, hanem az architektúra.
Ami amúgy az architektúrát illeti, elég vicces, hogy még úgy is nőtt az IPC a hivatkozott cikk szerint, hogy a magasabb órajelek elérhetősége miatt nőtt a futószalag hossza, ami amúgy IPC csökkenéssel jár.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- darkFlash CF8 Pro
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest