Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
Nem jobb, másmilyen. Ha kellően gyorsabb vele a kártya, akkor nem jelentkezik a nagyobb input lag (pl 100FPS 3-as prerenderrel 30ms lag GPU-oldalról, 140FPS-nél 5 képkocka 35ms, tehát elég hasonló nagyságrendű), viszont jelentkezik a nagyobb FPS miatt részletesebb mozgás-megjelenítés.

Itt a GeForce.com is világosan le van írva a BF3 tweak guide-ban: "RenderDevice.ForceRenderAheadLimit 0 - This setting controls the number of frames prepared by the CPU before being processed by the GPU. You can try values of 0, 1, 2 or 3 - higher values may improve FPS but can decrease responsiveness, while lower values do the reverse. In experimenting with this on my system using the performance overlay (see above), I found that as the value increased to 3, CPU spikes became more frequent. Smoothest performance was at 0 or 1, but this can vary from system to system."[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Wise (ex-TransferWise)
- MIUI / HyperOS topik
- Battlefield 6
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest