- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Google Pixel 10a – évismétlés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
Igy van, én speciel még lusta voltam kiadni lovét egy uj tvre (led full hd) de pár helyen azért láttam hogy, hogy néz ki egy full hds tv-n egy hd adás, hát mit mondjak kurv@ jo éles és szép

Szerintem egy konzolon mikor 4-5 méterre ülsz a fotelben nem lehet tul vészes a full hd vagy 900p, biztos meg lehet látni de aki játék élményért nyomja a gémet az biztos el lesz vele igy is.
Persze sokan vannak akik msi afterburnerral játszanak és a napi 1-5 óra játékbol fél-2.5 órát a képernyő sarkába van a szeme hogy épp kihacsaje és mennyi vram fogy.
Bármilyen hihetetlen sokan csak "simán" játszani szeretnek.
Saját példám ps2 nfs mw, joval kockásabb volt tv-n de nagyon jol elvoltam vele.
Pl 2: Öcséméknek felrakok egy játékot és nem állitom be nekik a grafot mert elfelejtek belépni, ugy játszanak vele alapon és mikor meg kérdeztem hogy igy nyomtátok ? -Persze válvonogatás. Magyarul k. leszarják
Csak játszanak.(#2097) Abu85 Értem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Otthoni időjárás-állomás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Asustor NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest