- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
A configom jelenleg egy 520astól kapja a tápot, még mindig nem voltam olyan szituban vele, hogy teljesen megterheltem volna a tápot (addig ~450W lett a max és ehhez már a CPUmat is elkezdtem feltekerni, hogy elérjem, nem mintha annyira hiányozna), de a biztonság kedvéért nézegetem a 800-1000wos tápokat... csak a 300€+ elgondolkodtat minden alkalommal...
Pepeee, köszi a reklámot...
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Plasticbomb
addikt
Nem is rossz ötlet:
VEGA kulcstartó kerestetik!
És akinek épp a ref model kéne, azzal mi van? Mondjuk ezen okból: EKWB
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Plasticbomb
addikt
válasz Televan74 #34499 üzenetére
Volt, csak akkor mindenki a gamer teszteket nézte, amiben annyira nem izmos, de megfelel arra is. Én még épp jókor vettem, bár, ha tudtam volna, hogy mennyit fog szopatni a hűtése, akkor lehet egyből vizeset veszek...
-
Plasticbomb
addikt
válasz Shkiz0 #34507 üzenetére
Ez nem csak AMD-t jelent, de leginkább azt, jan 1 óta plusz 55GH/s adódott a számítási kapacitáshoz... Az kb 1,5millió VEGA teljesitménye...
-
Plasticbomb
addikt
Early bird.... Amazon aranyos volt.
-
Plasticbomb
addikt
válasz Jack@l #34676 üzenetére
Az intel féle papir IGP azért van elterjedve ennyire, mert majdnem minden procijukban van. Másik kérdés, hogy hányan használják is.
-
Plasticbomb
addikt
pl a SONofaTech streamben 2666 NHzen járatta a RAMot, de mint mondta, eléggé csak talált valamit a helyzet, amivel be is indult a rendszer, amit volt neki hozzá 3200as ramok, egyikkel sem indult neki az alaplap.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Cseszegeti a csőröm, hogy beszerezzek egy 2400G-t először, jól átnyálazzam, beállitsam kedvem szerint, mint annó a 7870K-mat.. Jó kis APU volt az, miután alaposan be lett állitva.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Biztos vinni fogja, csak 1 seggszikla alaplapban tesztelt a srác, 2 még csak most fog összefutni rengeteg különböző ram modullal az APU, amikről nincs tapasztalat...
Nagyon izgatja a fantáziám már, most megláttam a K15TK fejlesztő blogjában a Rzyenes K17TK-t, és gyak remeg a kezem, hogy szórakozzak vele...
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz Petykemano #35059 üzenetére
köszi, hogy emlékeztettél, el akartam már olvasni gbors cikkét, de elfeledtem, most megtettem. De most végre megyek fürödni, elég jó cikk volt, nem bírtam ott hagyni...
-
Plasticbomb
addikt
válasz Szeszkazán #35145 üzenetére
S ne feledd, ne hagyj egy vogont sem verset olvasni...
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz #45185024 #35228 üzenetére
Ha nagyrészt csak egy die shrink, akkor nem kell sokat heggeszteni a drivert..
Ellenben érdekes a freq teljesítmény párhuzam, amit én is tapasztaltam, amikor minig beállításokról (1GHz gpu 1100 MHz HBM2) elfeledtem vissza tenni a Vega64et game beállításokra.
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz Petykemano #35231 üzenetére
Nem emelkedik számottevően az FPS ha a HBMet felhúzod 945ről 1100ra, vagy akár 1200ra, szal a fene tudja, ellenben nem vesztesz sok fpst, ha a GPUt gyári helyett bányász módon hagyod, 1GHzen, szal valami biztos nincs egyensúlyban, de hog y mi, azt ki kéne tesztelni rendesen.
Pepee, majd letesztelem, de most gridcoint nyomatok vele ezerrel grcpoolon...
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz #45185024 #35230 üzenetére
Na, csináltam pár mérést.
P7 1630MHz 1150 mV 945 MHz HBM2 (220W körül megáll)
p7 1630 1150 mV 945MHz HBM2 +50 PowerTarget (330 Wattba belenyalt)
p7 1000MHz 950 mV 945 MHz HBM2 +50 PowerTarget (140 Watt)
P7 1000MHz 950mV 1100MHz HBM2 +50 PowerTarget (150W-ra megy fel.)
plusz egy ráadás:
P7 1630 1150mV 1100MHz HBM2 +50 PowerTarget (330W körül áll meg itt is)
P7 1630 1150mV 1100MHz HBM2 +50 PowerTarget FULLHD (és 330W körül áll meg itt is)
Amit én nem értek, hogy miért 3DMark 11ben mértek, miért nem akkor már egy frissebb TimeSpy teszttel, és hogy miért egy 1280*720 felbontáson...
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz Plasticbomb #35242 üzenetére
És egy összehasonlitásban: 3DMark 11 Compare
VEGA20 1 GHz 1250 MHz HBM* - VEGA10 1GHz GPU 1100 MHz HBM2 - VEGA10 1630MHz GPU 1100MHz HBM +50 PowerTarget
-
Plasticbomb
addikt
válasz Plasticbomb #35243 üzenetére
-
Plasticbomb
addikt
válasz TTomax #35261 üzenetére
Hogy is mondták/irták nem olyan rég? Még lemennek 7 majd 5 nanora, és onnan már olyan szinten drágul a móka, hogy nem sok értelmét látják? Valami ilyesmi rémlik nekem.
-
Plasticbomb
addikt
válasz Jack@l #35266 üzenetére
Zöldeknél a 2000 működik, de más megközelités a két irány. A VEGA 1 GHz (3DMark11) 22000 graphics pontról 1.6GHz (3DMark11) 33000 graphics pontra húzása nem egy ideális megoldás teljesitmény növelésre. 150W helyett megy 350Won.
-
Plasticbomb
addikt
válasz Shevchenko #35278 üzenetére
Rossz topik, válasz itt
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
Ez igyan nem annyira találgatós, de...
WoTban bejött egy új játékmód, ami alatt a meccs végére a vram felszalad 9-10GB méretre, az fps meg bezuhan. Jól sejtem, hogy itt a HBCC akkor még nem működik?
Van-e olyan lista, és hol van, amin azok a játékok szerepelnek, ahol vagy működik, vagy be van építve.
-
Plasticbomb
addikt
Oks. majd meglesem mindjárt. Elvileg be volt kapcsolva, de most ránéztem megint, és ki majd bekapcsoltam megint, hátha...
Egyébként meg:
#SaveLucifer
-
Plasticbomb
addikt
Mert meg ket kulon reszleg. Kvazi ket kulon ceg. Nezz meg barmilyen kicsit nagyobb vallalatot, a "jobb kez nem tudja, mit csinal a bal" szindroma mindenhol megfigyelheto, es jellemzo.
-
Plasticbomb
addikt
válasz #45185024 #35517 üzenetére
Apple maceckben sosincs az első között új hardverek tekintetében. Vega már mióta létezik a consumer piacon? Náluk meg épp csak megjelent.. Még a kext(driver) sincs teljesen kész.
-
-
-
Plasticbomb
addikt
válasz Laja333 #36347 üzenetére
Kapható az, csak vagy használtan veszed, vagy külföldről. Itt Hollandiában akkor sem volt hiány, amikor Mon arról szólt a fáma, hogy az országba érkezik összesen kettő... Itt csak drága volt...
Ez a hátránya monak. Kicsi ország, s eléggé árérzékeny...
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz Laja333 #36352 üzenetére
eBayt nézd meg. Illetve nem tudom, van e olyan saját oldala "Angliának" mint a hardverapró illetve mint a hollandoknak a marktplaats, de ha van, vess egy pillantást arra is.
Egyébként ki kell igazítsam magam. Akad jó ajánlat, de még sok van, ami sok...
-
Plasticbomb
addikt
válasz #45185024 #36351 üzenetére
Vegyél egy refet, s tegyél rá egy morpheust vagy vizezd le. Te is jól tudod, hogy a refek pcb tekintetében teljesen jó minőségűek, csak a refek gyártásának leállítása után került elő egy két gyártótól gagyi pcb, ami vagy másolta a refet, de gyengébb minőségben, vagy amúgy kompletten gyenge minőségű az egész kártya. Illetve akadt/akad olyan custom is, ami gyak a ref másolata a más alkatrészekkel, de nem gyengébb minőségben (msi airboost).
Ohh, egy hibáról feledkeztem meg, a hbm magasságáról, ami neha nem egyezett a gpu magasságával, s emiatt nem volt teljes kontakt a hűtővel. Mea culpa...
[ Szerkesztve ]
-
Plasticbomb
addikt
válasz #45185024 #36406 üzenetére
Aki kompetitiv játékot játszik, kicsit is jobban érdekli a győzelem, miközben a látvány hetediziglenig nem érdekli, tuti ki fogja, mint ahogy minden mást is ami lassítja a képmegjelenítést.
-
Plasticbomb
addikt
válasz SECTORnooB #36607 üzenetére
Koszi... Emiatt remalmaim lesznek az ejjel...
Nem volt ebbol valami normalisabb, valamivel jobb verzio is? (Nem videora gondolok, hanem a szamra magara, mintha lett volna valami, ami meg fogjuk ra jol is hangzott... )
-
Plasticbomb
addikt
-
Plasticbomb
addikt
válasz SECTORnooB #36809 üzenetére
Olvass vissza másfél oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! EVGA RTX 3080Ti XC3 ULTRA HYBRID 12GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó modifikált R9 380X
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
- Gigabyte Radeon RX 6700 XT GAMING OC 12GB használt videokártya számlával és garanciával
- Asus Rogstrix RX570 8Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest