- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu azt mondta AMD 34 játék átlagára hivatkozott amikor az 50 % perf javulást kommunikálták,de ez nem nyílvános lista..Ezt én elhiszem amúgy, hogy van ilyen, csak mint látod, nem igaz.
Ott a reddit bejegyzés, azért tettem be, egy csomó oldal tesztjeivel átlagban sem tudsz össze szedni 34 darab játékot, egyforma beállításokkal.
amúgy meg a bemutatón ez a dia ment : miközben kimondva a "akár 70%"
7900XTX számára nézve a 30 tesztoldalból, a legkedvezőbbet és a legtöbbet gyorsult jáékot, a CP 2077 RT lépett előre 62 % kal.
De ez érthető, marketing, jensen is nyomta az "up to 2x" a 3080 nál.. Viszont az 50 % perf/ W javulás folyamatos kommunikáció volt.
A fenti charton valóban elérheti az 50 % előrelépést,( bár pont a 6950XT elég sokat evett) de ha ez mellé beteszel még 28 darab bármilyen mai A kategóriás játékot akkor ennek vége. Csupán érdekelne az a 34 darab játék ennyi a sztori, hogy ha ilyen problémák voltak, amit petyke felvázolt, már hónapokkal a kiadás elött tudták, akkor miért ment novemberben is ,meg úgy általában ez a kommunikáció le a világ elött.
És ezt nem én vetettem fel már, hanem HWU akik pl eléggé szimpatizálnak AMD vel, de azért pártatlan kommunikációt nyújtanak, korrektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Medence topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- BestBuy ruhás topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged