-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
válasz
yagami01 #67230 üzenetére
Nem tűnnek fizikailag olyan nagynak ezek a Gigabyte-ok, s ez jó számomra. Kisebb házba is be fog férni már ha olcsó lesz persze
Az ASUS TUF gaming viszont nekem se tetszik
monduk sose voltam fanja a túlárazott s hatalmas TUF oknak. S egyszer pont az ASUS nem rakott elég vram hűtést pl a kártyára pont 3 év gari után puff megdöglött.... A Gigabyteom is volt az akkor nem volt rossz, bár hozzá kell tennem azért tartok a ventijeiktől továbbra is. De nem 2*8 PIN volt annó mindenhol erre sajnos most lehet 3 lesz??
Vagy csak az XT n van így a sima 9070 en nem?
-
-
Petykemano
veterán
válasz
yagami01 #37063 üzenetére
Engem nem zavar, csak mondtam.
Én is találkoztam ezzel a cikkel és azért nem linkeltem, mert az állítást kevés tényszerű és objektívan megismerhető dolog támasztja alá.Más.
Véletlenül belefutottam pár videóba:
AMD's answer to RTX
How fast is Navi?Nem állítom, hogy óriási összefüggések tárulnak fel, vagy régóta firtatott kérdések kerülnek megválaszolásra vagy valami nagy igazság lepleződik le ezekben, de egészen jó összefoglalók és spekulációk, megjelenésében minőségi módon összerakva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged