- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mumee
őstag
-
Remus389
veterán
válasz
AddyKing #21535 üzenetére
Na azzal és az RX 470-nel jó kis AMD-s gép lenne.
De jön a Zen is, nehogy elcsábulj, illetve esetleg érdemes megvárni
syberia Hát igen, ki kell söpörni a régi szériát a raktárakból
Ren Hoek Ha a Zen jó teljesítményű lesz, én olyat veszek, még akkor is ha létezik tőle jobb Intel gép, szerintem érdemes támogatni az AMD-t, tudnak ők is alkotni, de ha csődbe mennek akkor a PC piac rohadt gagyi lenne, nem lenne nagy fejlődés (szerintem egyébként titokban kapnak ők támogatást épp emiatt, mert már rég csődbe kellett volna menniük, hogy ki támogatja őket jó kérdés, de lehet az USA kormány(high tech érdekeltségből), számítógépgyártók mint HP, Dell hogy olcsók maradjanak az alkatrészek, sőt akár az Intel is, mert ha monopóliuma lenne, más adózási csoportba kerülne, és az sokkal drágább lenne, nekik is így jó ha van egy legyengített ellenfél)
-
Remus389
veterán
válasz
AddyKing #21529 üzenetére
Esetleg megteheted, hogy a professzorod is lecseréled egy erősebbre, amit támogat az alaplapod
Első generációs bulldozer procidnél azóta készült jobb is, persze rá kell fizetni, de akkor jobban passzolna az RX 470-eshez, most ehhez kéne olvasni mit lehet bele tenni és mennyiért, érdemes-e
Az olcsóbb megoldás pedig az hogy a 7850-esedet egy leakciózott R9 380 4GB-ra cseréled, ha bejönnek az új kártyák ezek olcsók lesznek, és elég combosak azért. Nyílván eladnád a jelenlegit, az levonódik. Ezen én is gondolkodom, jó egy R9 380-as is még (7950 szint), vagy R9 380x
-
Remus389
veterán
válasz
AddyKing #21525 üzenetére
Szerintem nem optimális hozzá a processzorod, de ez játékfüggő, van amelyik nagymértékben a videókártyára támaszkodik (Crysis ilyen, vagy a Dirt)
Van amelyik a processzort is erősebben igénybe veszi (főleg multiplayeres játékok) erősebben, ott visszafogja a teljesítményt, bár szerintem nem annyira hogy szaggasson, csak mondjuk 60 fps helyett lesz 40
Szigorúam véve az én gépembe se való a 470-es, de viszont olcsó, és az extra lóerő mindig jól jön
sosem hátrány az
Mondjuk nem is vagyok nagy gamer, az FPS lövöldözősekről már le is szoktam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest