- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
-
bogarimre
csendes tag
válasz
BandiT85 #329 üzenetére
Hello. Én is hasonlóképp jártam majdnem. Gigabyte , Msi is írta ,hogy támogatja a ramokat aztán kiderült mégse. Vettem mindkét lapból aztán kiderült a ram a hibás. Vagyis nem hibás ugyanis INTEL alapokon hasít rendesen. Tesztelve lett Intel alapokon ls ott mentek rendesen. Threadripper vonalon meg csak sípolás villogás aztán se kép se hang. Én részemről nagyon nem vagyok megelégedve a rendszer gyorsaságával.
A gyorsaságnál már csak az instabilitása bosszantó. Néha rendesen kifagy csak úgy. Értem én,hogy a programok nagyon nincsenek jól megírva több magra de még a winfos sem. Na de az,hogy néha megfagy. Teljesen alapon megy nincs húzva. -
-
rambustibi
őstag
válasz
BandiT85 #325 üzenetére
Nekem corsair 2400Mhz CL14 memóriáim vannak , nálam 3060Mhz-n mennek stabilan.
Konkrétan ezek: [link] Az ottani hozzászólásban elírtam, max 31xxMhz tudnak. Stabilan viszont a 3060Mhz megvan, ezzel üzemel.Most tervezek venni egy Enermax Liquitech 360 vízhűtést. Mennyivel jobb egy épített víz, és mennyivel drágább? Mi a tapasztalatod? Nekem eddig az összes AIO bevált, mondjuk nem a legolcsóbb és legkisebb méreteket vettem
-
rambustibi
őstag
válasz
BandiT85 #323 üzenetére
Az első tippem:
Nézd meg az alaplap támogatási listában szerepelnek-e a memóriák (pontos típus keresd meg).
A memóriákat, ha rossz helyre teszed, akkor el sem indul a gép, szóval azzal nem tudsz mellé lőni.
Nem ismerem az Asus biost, tudnod kellene húzni a processzort.
Mennyire vagy jártas a Bios finomhangolásban/tuningban? Ha esetleg nem, akkor próbáld windows alatt a Ryzen Master programot. LINK
Itt pedig egy pdf hozzá: LINK Természetesen, jobb lenne, ha Biosból sikerülne finomhangolni/tuningolni.
Milyen procihűtőd van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest