Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
Akit érdekel, új fejlemények vannak a RAM-ügyben:
Szóval dióhéjban, ugye nem mentek a 3000-es ramjaim se feljebb, se lentebb, mint 2166 Mhz ,gyári OC profile sem működött. Rendeltem másik ramokat, azzal se. Csak a legújabb biosszal bootolt, többivel se kép se hang.
Ok, rendeltem egy másik lapot (Asus Rog-Strix x399-e Gaming), biztos az a rossz. Beszereltem, azzal még annyira se jutottam hogy hibakódot generáljon, bekapcs gombra semmi reakció, alaplapi gombra sem. Felb@sztam az agyam, vissza a "régi" Pirme-A, azzal legalább nagyjából működik. Pár óra felesleges szerelés után (Full víz, Sli stb), beindítom a Prime-A val, minden ok, biosba be. Mondom mit veszítek, 2666-os memóriaprofil bekapcsol, ééééééés műűűűködik!!!!

OC 4 ghz gyári procituning szintén!

Ezen felbuzdulva irány a 3000-res ram beállítás, ez sajnos nem jött be, CMOS-clear...
Próblátam manuálisan beállítani még lazább időzítést, azzal se.Na de legalább végrehajtja a beállítást az alaplap, eddig ez sem működött, úgyhogy van remény végre!

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Próblátam manuálisan beállítani még lazább időzítést, azzal se.