- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiT85
aktív tag
Akit érdekel, új fejlemények vannak a RAM-ügyben:
Szóval dióhéjban, ugye nem mentek a 3000-es ramjaim se feljebb, se lentebb, mint 2166 Mhz ,gyári OC profile sem működött. Rendeltem másik ramokat, azzal se. Csak a legújabb biosszal bootolt, többivel se kép se hang.
Ok, rendeltem egy másik lapot (Asus Rog-Strix x399-e Gaming), biztos az a rossz. Beszereltem, azzal még annyira se jutottam hogy hibakódot generáljon, bekapcs gombra semmi reakció, alaplapi gombra sem. Felb@sztam az agyam, vissza a "régi" Pirme-A, azzal legalább nagyjából működik. Pár óra felesleges szerelés után (Full víz, Sli stb), beindítom a Prime-A val, minden ok, biosba be. Mondom mit veszítek, 2666-os memóriaprofil bekapcsol, ééééééés műűűűködik!!!!
OC 4 ghz gyári procituning szintén!
Ezen felbuzdulva irány a 3000-res ram beállítás, ez sajnos nem jött be, CMOS-clear...
Próblátam manuálisan beállítani még lazább időzítést, azzal se.
Na de legalább végrehajtja a beállítást az alaplap, eddig ez sem működött, úgyhogy van remény végre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest